Preparatius per a la festa de SLOW FOOD i del Vi Novell, 6 de Novembre 2011

Publicado en Noticias
0

A la reunió del dia 20/09/2011 (Celler del Aspic) vam anar concretant alguns temes per als preparatius de la festa de SLOW FOOD i del Vi Novell que tindrá lloc al Masroig el dia 6 de novembre a partir de les 10 del matí i constarà de diferents activitats:

* fira de productors locals

* tallers i tastos

* presentacions i col·loquis

* activitats musicals

* activitats infantils

* dinar

Al primer apartat de fira han confirmat la seva participació: el maset agricultura ecològica, ficaria vins, celler vermunver, l’avellana.cat, molí de l’oli, celler partida creus, agrobotiga de la cooperativa del Masroig, orto vins, cervesa les clandestines, formatges serra del tormo, formatges Manel Pla, el Pep Salsetes…

A l’apartat de tastos i tallers, de moment, hi haurà la presentació del vi novell del Masroig i també un tast de vins dolços a càrrec del Joan Asens / la Montse Nadal.

A les presentacions podem confirmar: la guia de restaurants km 0, el projecte de Cultures Trobades de Lleida i el col·loqui sobre el moviment Slow Food a Catalunya amb la participació de tots els Conviviums,

El dinar funcionarà tipus buffet i segurament anirà càrrec de l’Associació Xicòria de la Conca.

Fins aviat. Salut i bons aliments!

Deja tu comentario con

Los comentarios están cerrados.