formatges mato i vi

Publicado en Noticias
0
El dimarts 10 de febrer a les 8 h.de la tarda hem organitzat un tast
de formatges artesans
Es tracta de formatges Serra del Tormo de la Torre de
l’Espanyol elaborats amb llet d’ovella
i de Motllobé d’Aitona fets amb llet crua de cabra
Ens acompanyaran i ens explicaran les virtuts dels productes:
Julio Manero de la Torre i Manel Pla respectivament.
Tastarem 6 tipus de formatges i acabarem amb un mató
El tast anirà acompanyat del vi ecològic MAS SINEN del celler
Burgos Porta de Poboleda,
on Salvador Burgos ens explicarà això de fer un vi ecològic al
Priorat.
Igual i si tot va be també podrem tastar l’oli del Moli de l’Oli del
nostre associat Fernando Miró
Després de la tertúl·lia dedicada al formatge, i d’haver-los tastat qui
vulgui també podrà comprar-ne
El lloc és al Celler de l’Àspic de Falset i es prega puntualitat.
Cal confimar l’assistencia a :
Victor Feliu , tel..669 22 72 22
Toni Bru , tel. 977 83 12 46
AH I PORTEU CALERS QUE TOCA PAGAR LA QUOTA
Preu soci …….12 €
Preu no soci…15 €

El dimarts 10 de febrer a les 8 h.de la tarda hem organitzat un tastde formatges artesansEs tracta de formatges Serra del Tormo de la Torre del’Espanyol elaborats amb llet d’ovellai de Motllobé d’Aitona fets amb llet crua de cabraEns acompanyaran i ens explicaran les virtuts dels productes:Julio Manero de la Torre i Manel Pla respectivament.Tastarem 6 tipus de formatges i acabarem amb un matóEl tast anirà acompanyat del vi ecològic MAS SINEN del cellerBurgos Porta de Poboleda,on Salvador Burgos ens explicarà això de fer un vi ecològic alPriorat.Igual i si tot va be també podrem tastar l’oli del Moli de l’Oli delnostre associat Fernando MiróDesprés de la tertúl·lia dedicada al formatge, i d’haver-los tastat quivulgui també podrà comprar-neEl lloc és al Celler de l’Àspic de Falset i es prega puntualitat.Cal confimar l’assistencia a :Victor Feliu , tel..669 22 72 22Toni Bru , tel. 977 83 12 46AH I PORTEU CALERS QUE TOCA PAGAR LA QUOTAPreu soci …….12 €Preu no soci…15 €

Deja tu comentario con

Los comentarios están cerrados.